Cezaevi Semt Polikliniğimizin açılışından görüntüler
25 Mart 2022

Türkoğlu Ceza İnfaz Kurumu Kampüsü içerisinde yer alan Türkoğlu Devlet Hastanesine bağlı Semt Polikliniği düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Düzenlenen törene Kahramanmaraş Valisi Sayın Ömer Faruk COŞKUN, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Sayın İlker YAZICI, Baro Başkanı Sayın Av. Muhammed Burak GÜL, İl Jandarma Alay Komutanı Sayın J.Kd.Alb. Mustafa ÖZDURHAN, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uzm.Dr. Ali Nuri ÖKSÜZ, Türkoğlu Dr. Kemal Beyazıt Devlet hastanesi Başhekimi Sayın Op. Dr. Ahmet Bora GÜL, Cezaevi Tabur Komutanı Sayın Yrb. Serkan ÖZEL, Türkoğlu İlçe Müftüsü Sayın Abdullah RENCBER, Ceza İnfaz Kurumu Yöneticileri, İlçe Sağlık Yöneticileri ve kurum personelleri katılım sağladı.
Ceza İnfaz Kurumu semt polikliniği bünyesinde tutuklu ve hükümlüler ile jandarma personelleri-cezaevi çalışanları ve ailelerine mesai saatleri dâhilinde sağlık hizmeti sunulmaktadır. Semt polikliniğinde aile hekimliği uzmanı ve Diş Hekimi ile ilgili branşlarda uzman hekimler hizmet vermektedir.
16 hasta yatağı ve 2 müşahede yatağının bulunduğu semt polikliniğinde ayrıca normal röntgen ve diş röntgen cihazları da yer almaktadır. Semt polikliniğinde hastalara laboratuvar hizmetleri de sunulmaktadır.